We help IT Professionals succeed at work.

image problem

fpoyavo
fpoyavo asked
on
Medium Priority
292 Views
Last Modified: 2010-04-20
Hi Experts,

I have simple animated GIF that runs fine when I go to /images directory and open it with Internet Explorer.
On my page it does not. I can see it on my page but animation is not working. What is a problem here ?
I have the following code :

<img src="../images/progress.GIF" width="52" height="10"></img>

Thank you.
Comment
Watch Question

CERTIFIED EXPERT

Commented:
Are you using the same browser in both cases?

Author

Commented:
Yes. By the way I was trying progress.gif with lowcase letters in extension but got the same thing. I can see image but no animation.

It is strange.

Author

Commented:
I have checked client machines and no animation as well.

Author

Commented:
PLEASE CLOSE THIS QUESTION . I HAVE FOUND THE ANSWER IN :

https://www.experts-exchange.com/Web/Graphics/Web_Images/Q_20691377.html#9032151

Commented:
>PLEASE CLOSE THIS QUESTION . I HAVE FOUND THE ANSWER IN :
You have to post this to the admins in the admin chanel.

/Rob

Author

Commented:
I DID.
CERTIFIED EXPERT

Commented:
Click on the "Support" link at the top of the page and post your request there. Nobody here can close this question.
Unlock this solution and get a sample of our free trial.
(No credit card required)
UNLOCK SOLUTION
Unlock the solution to this question.
Thanks for using Experts Exchange.

Please provide your email to receive a sample view!

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

OR

Please enter a first name

Please enter a last name

8+ characters (letters, numbers, and a symbol)

By clicking, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy.