?
Solved

Urgent:Crystal not showing data at second page( Nagvigation button)

Posted on 2004-04-08
7
Medium Priority
?
191 Views
Last Modified: 2012-06-27
Greetings,

I use CR viewer to show the web report. I have 2 pages, say 1.aspx & 2.aspx. 1.aspx ask the user to pick up the field name then call 2.aspx, 2.aspx pass the parameter and run a sorting then return the report on CR viewer. I only get the report for 1st page. If I click on the 'next' navigation button, I got the following error message:

Object reference not set to an instance of an object.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

  Source Error:

                    Line 30:             Dim crReport As New CrystalReport3()
                    Line 31:
error here->  Line 32:             pdrnum.Text = Request.Form("pdr").ToString()
                    Line 33:             ' yrnum.Text = Request.Form("yr").ToString()
                    Line 34:             ' campname.Text = Request.Form("campus").ToString()
 
Above code is from Page_Load function. It seems like the page get refresh when I click on 'next' navigation button, and lost the value for Request.Form("pdr").ToString(). How to fix it?

BTW, I display data in 2 rows(for each record)  in detail section of CR.

Thanks in advance.  
0
Comment
Question by:mrong
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 3
7 Comments
 

Author Comment

by:mrong
ID: 10782926
The number of total pages is 25, but I can only see the first page of report.
0
 
LVL 101

Expert Comment

by:mlmcc
ID: 10785865
Are you clicking the WEB Page NEXT or the Crystal NEXT Arrow?

mlmcc
0
 

Author Comment

by:mrong
ID: 10785873
Crystal Report NEXT.

Thanks.
0
 

Author Comment

by:mrong
ID: 10792746
I figured it out.
The 'CrystalReportViewer1.ReportSource=?' need to be put outside of Page_Load function.
 
0
 
LVL 5

Accepted Solution

by:
Netminder earned 0 total points
ID: 10820530
Closed, 200 points refunded.
Netminder
Site Admin
0

Featured Post

Enroll in August's Course of the Month

August's CompTIA IT Fundamentals course includes 19 hours of basic computer principle modules and prepares you for the certification exam. It's free for Premium Members, Team Accounts, and Qualified Experts!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Hot fix for .Net Crystal Reports 10.2.3600.0 to fix problems with sub reports running on 64 bit operating systems ISSUE: Reports which contain subreports fail with error "Missing Parameter Value" DEPLOYMENT SERVER OS: Windows 2008 with 64 bi…
There have always been a lot of questions related to when Crystal Reports evaluates report components (such as formulas, summaries, cross-tabs, charts, to name a few examples). Crystal Reports uses a two-pass reporting process to provide greater …
NetCrunch network monitor is a highly extensive platform for network monitoring and alert generation. In this video you'll see a live demo of NetCrunch with most notable features explained in a walk-through manner. You'll also get to know the philos…
How to fix incompatible JVM issue while installing Eclipse While installing Eclipse in windows, got one error like above and unable to proceed with the installation. This video describes how to successfully install Eclipse. How to solve incompa…
Suggested Courses

801 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question