Default SMTP Virtual Server red cross

Hi,
Comming from 5.5, I am pretty new with 2003
I have a single W2K3 and Exchange 2K3. 'blue event log' but Mail Server is not accessible .
Looking at  Default SMTP Virtual Server threre is a (white in fact) cross on it.
when I start the service I receive - overlapped i/o operation is in progress-

have an idea ? thanks
jelosevAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

dstoker509Commented:
Check this out: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;300081

You may need to reinstall IIS (or SMTP service), then reinstall Exchange over top of the existing install.

Thanks,

David
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Storage Software

From novice to tech pro — start learning today.