Solved

Slow Server After SP4 Install

Posted on 2004-04-19
2
169 Views
Last Modified: 2010-04-13
Hello i install sp4 on 2 servers know they seem to be running slow over the network is there any know issues?
0
Comment
Question by:srawtvl
  • 2
2 Comments
 
LVL 2

Accepted Solution

by:
fadixp earned 500 total points
ID: 10867076
try to find the services that you are not using it and disable it
and if you have a router with a wireless connection and you are not using the wireless try to disable it from the router too .
please send me back and inform me if you still have the problem
0
 
LVL 2

Expert Comment

by:fadixp
ID: 11002197
glad to help you , if you need any other help please send it here in eXperts-eXchange !
=)
0

Featured Post

Best Practices: Disaster Recovery Testing

Besides backup, any IT division should have a disaster recovery plan. You will find a few tips below relating to the development of such a plan and to what issues one should pay special attention in the course of backup planning.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

NTFS file system has been developed by Microsoft that is widely used by Windows NT operating system and its advanced versions. It is the mostly used over FAT file system as it provides superior features like reliability, security, storage, efficienc…
This tutorial shows how to create a greeting card by combining two image layers and a text layer on a PC using a free image editing app.
Email security requires an ever evolving service that stays up to date with counter-evolving threats. The Email Laundry perform Research and Development to ensure their email security service evolves faster than cyber criminals. We apply our Threat…

821 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question