website issue..

the problem that i am having is that .. i am trying to access. a website...the main problem that i am having is that i am able to access the website but not able to view the pages..( www.oyah.net ). my browser is internet explorer 6  .......... i have tried to delete cookies, delet files...and tried  restore default settings.........i still am not able to view picture.. can i get help..........
uncle_benAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
joseph1234Connect With a Mentor Commented:
Well befor you go and pull out you hair  try thease two programs

"adaware 6"   and  "spybot serch & destroy"  you can download the two programs at www.download.com then after you run the ad removeing software
the problem might just be gone  i will be here after you finish running the software
if you need anymore help just ask
-joseph
0
 
YohanShmingeCommented:
Could you provide us with more detail about "not able to view the pages"?  Is the windows completely empty?  Do you see anything within IE's page area?  I assume this only happens with one site?

Some direct links to the spyware programs suggested:

AdAware: http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/

Spybot Search and Destroy: http://www.safer-networking.org/

CWShredder: http://www.soft32.com/download_19014.html
0
 
Fatal_ExceptionConnect With a Mentor Commented:
Sounds like you cannot view some of the pictures on the page...  ???

Open Tools > Internet Options > Advanced Tab > Mutlmedia Options and tick the Show Pictures box..

You may also need to reduce your security using the Security Tab...  I keep mine on Medium Low, but then again, I know what to avoid..  :)

Another thing you could try is to place the site in the Trusted Sites zone (Security tab)..   but I would not recommend it unless you seriously trust the site..

let us know what you find..

FE
0
Free Tool: Path Explorer

An intuitive utility to help find the CSS path to UI elements on a webpage. These paths are used frequently in a variety of front-end development and QA automation tasks.

One of a set of tools we're offering as a way of saying thank you for being a part of the community.

 
Fatal_ExceptionCommented:
And just for grins..  

Start > Run > %temp% (ok)

Then delete EVERYTHING in the temp folder..  Occasionally these cause some issues too...

FE
0
 
joseph1234Commented:
good call  Fatal_Exception

That might be your problem as well
0
 
Fatal_ExceptionCommented:
This question needs to be closed out, unless you have a reason to leave it open.  If you would, please accept one of the experts comments, or split the points if more than one expert helped you.  If you do not know how to do this, please go here for help:

How do I close a question?
http://www.experts-exchange.com/Community_Support/help.jsp#hi9

Closing Questions
http://www.experts-exchange.com/Community_Support/help.jsp#hs5

Thanks,

FE
0
 
Fatal_ExceptionCommented:
hmmmm
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.