"A required privilege is not held by the client" when activating Hybernate

Hi,
I have a user (win2K,Sp3) using a dell D600, whose getting the following error when he tries to enable hibernation.

"A required privilege is not held by the client"

He can change the Power Settings, but gets this error only when he enables Hibernation.

Any ideas why???
LVL 1
TetraSAAsked:
Who is Participating?
 
moduloConnect With a Mentor Commented:
PAQed, with points refunded (250)

modulo
Community Support Moderator
0
 
pcbratCommented:
Is your user a member of the backup operators group? Usually when you use hibernation it is like a backup....try adding him to that local group and see if it helps :)

dawne
0
 
TetraSAAuthor Commented:
No he is not.
But other users have no problem activating Hibernation , even though they are not part of the Backup operators.
Any way I will try that.
0
Free Tool: Path Explorer

An intuitive utility to help find the CSS path to UI elements on a webpage. These paths are used frequently in a variety of front-end development and QA automation tasks.

One of a set of tools we're offering as a way of saying thank you for being a part of the community.

 
pcbratCommented:
Do those other users have advanced rights on those machines or in the domain?

0
 
TetraSAAuthor Commented:
No
0
 
TetraSAAuthor Commented:
Hi,
The solution is that you have to first enable hibernate from the Administrator profile. then users can enable hibernate from their profiel.

Thanks
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.