• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 182
  • Last Modified:

Modem not accepting data

Hello,
      I installed two internal modems in my system.  One of them is US Robotics and the other is Conexant.  The US Robotics is on com4 while Conexant is on com3.  The US Robotics is working fine by receiving and sending response back fine.  But the Conexant internal modem is not receiving data even though it connects.
     And I installed two US Robotics internal modems and noticed that they can not work simultaneously.
     Please how can I make the Conexant modem work while the US Robotics is working.  Also how can make use of two US Robotics internal modems work simultaneously.

Regards,
Segun
0
ajibadeoluwasegun
Asked:
ajibadeoluwasegun
1 Solution
 
HippyWarlockCommented:
Conextant use slightly different AT comands.

Two USR modems will obviously use similiar AT commands.

to use 2 USR modems see:
http://www.modemsite.com/56k/trouble2.asp

HTH - Peace

HippyWarlock
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Improve Your Query Performance Tuning

In this FREE six-day email course, you'll learn from Janis Griffin, Database Performance Evangelist. She'll teach 12 steps that you can use to optimize your queries as much as possible and see measurable results in your work. Get started today!

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now