• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 808
  • Last Modified:

Window Media Center Edition decoder error

Just installed Win XP MCE and am having TV problems.  Heres what im using

Via Epia 800 mobo and proc.
     w/ integrated video, video outputs, 5.1 audio
Kworld PCI capture card
-im using the drivers that came w/ the hardware.

cable in coming in through my cap. card and video and sound is going out the mobo.  in MCE through My TV when it loads I get the following error.
=======
Video Error

Files needed to display video are missing or corrupt. Try the
following steps in order:

Restart Media Center; Restart the computer; Reinstall the
decoder, encoder and video driver files;. Contact technical
support.
=======

but tv comes in fine if i use WinDVDr or the basic software that came w/ my capture card.  Why is it working fine w/ the 3rd party apps but not Windows My TV?

0
Thermos
Asked:
Thermos
1 Solution
 
ThermosAuthor Commented:
i found out that mce only currently supports a few video capture cards.  mine isnt one of them.  going back to xp pro for the time being i guess.

this can be closed.
0
 
RomModCommented:
The question has been PAQ'd and the 125 points have been refunded.
RomMod
Community Support Moderator
0

Featured Post

Keep up with what's happening at Experts Exchange!

Sign up to receive Decoded, a new monthly digest with product updates, feature release info, continuing education opportunities, and more.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now