• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 211
  • Last Modified:

URGENT: control not showing within a placeholder

On my web page on my DEV server the following code is working i.e. loading the control and displaying it, but on my Live server the code doesnt seem to be showing the control but there are no errors, can anyone help please
                  
Code within page load

PHRequirements=(System.Web.UI.WebControls.PlaceHolder)this.UTInstructions.FindControl("PHRequirements");
PHRequirements.Controls.Add(LoadControl("en_VisRequirements.ascx"));
0
Robinsonx6
Asked:
Robinsonx6
1 Solution
 
crescendoCommented:
Have you rebuilt and copied the site across properly? It sounds like the control is missing from the dll.
0
 
tovvenkiCommented:
Hi,
what are you doing after those lines? can you paste some more code?
what does the control do? display any data? if yes can you check whether there is enough data in the server. sometimes if there is no data to display the control will not display any data and might appear as if it was not loaded. Might sound silly I am sorry for that.

Regards,
venki
0
 
DotNetLover_BaanCommented:
Replace the old BIN folder with the new one, after compiling.
-Baan
0

Featured Post

VIDEO: THE CONCERTO CLOUD FOR HEALTHCARE

Modern healthcare requires a modern cloud. View this brief video to understand how the Concerto Cloud for Healthcare can help your organization.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now