Solved

I've lost the bottom half of my properties panel. How do i get it back?

Posted on 2004-08-19
11
190 Views
Last Modified: 2008-03-06
This may sound strange, but I've some how lost the bottom half of my properties panel. This is annoying because i use the W H X Y boxes all the time. I can still see the top half of the panel and i can for example set the colours of a rectangle i just drew but i cant postiion it becaause the W H X Y boxes are missing. I've made the panel higher and there is just an empty space where the boxes should be. See http://www.puseyuk.co.uk/temp/flash.JPG

How do i get it back?
0
Comment
Question by:davepusey
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 4
  • 3
  • 2
  • +1
11 Comments
 
LVL 39

Expert Comment

by:blue-genie
ID: 11840373
Hi there. This happens sometimes to me too.
Best way to get it back, right click to close it and open the panel again, that usually does the trick.

blu.
0
 
LVL 2

Author Comment

by:davepusey
ID: 11840403
Nope that didnt help.
0
 
LVL 1

Expert Comment

by:cparcell
ID: 11840572
Click the black arrow in the bottom right corner of the Property Panel.

Charles P.
0
Independent Software Vendors: We Want Your Opinion

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

 
LVL 2

Author Comment

by:davepusey
ID: 11840621
If you take a look at the screenshot i posted, you'll notice that there isnt one.
0
 
LVL 10

Accepted Solution

by:
muso120999 earned 500 total points
ID: 11840685
Have you tried dragging the toolbar from its "docked" position (drag using the top-left bit of the panel)
... or patching Flash to 7.2?
0
 
LVL 39

Expert Comment

by:blue-genie
ID: 11840700
when all else fails, reboot.

i suspect its not a flash problem but rather something related to ram issues.

ps. it happened to be this morning - and i just closed it and reopened it - was cool.

sorry then

:-\
0
 
LVL 10

Expert Comment

by:muso120999
ID: 11840712
or open "Window > Design Panels > Info"
0
 
LVL 1

Expert Comment

by:cparcell
ID: 11840809
If everything else fails, uninstall -> reinstall

Charles P.
0
 
LVL 2

Author Comment

by:davepusey
ID: 11840873
Undocked it. The little expander arrow then appeared so i clicked it and then redocked and now its back again. thanks.
0
 
LVL 10

Expert Comment

by:muso120999
ID: 11840893
Glad it worked :-)
0
 
LVL 2

Author Comment

by:davepusey
ID: 11840915
Me too
0

Featured Post

Secure Your Active Directory - April 20, 2017

Active Directory plays a critical role in your company’s IT infrastructure and keeping it secure in today’s hacker-infested world is a must.
Microsoft published 300+ pages of guidance, but who has the time, money, and resources to implement? Register now to find an easier way.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Introduction This article is primarily concerned with ActionScript 3 and generally specific to AVM2.  Most suggestions would apply to ActionScript 2 as well, and I've noted those tips that differ between AS2 and AS3. With the advent of ActionS…
Here are some practices and techniques that can be adopted into your Flash/Flex application development process. Note: Not all "performance tips" provide an immediately-recognizable benefit.   This article does not include timing validation data,…
The goal of the tutorial is to teach the user how to set there setting in Adobe Flash Media Live Encoder and YouTube for optimal video and audio quality.
This Micro Tutorial will teach to how to utilize bit rate in Adobe Flash Media Live Encoder.

756 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question