?
Solved

Facing problem while Installing / Uninstalling MSDE 1.0

Posted on 2004-08-20
4
Medium Priority
?
162 Views
Last Modified: 2013-11-24
Hey Friends
  I am Facing problem while Installing / Uninstalling MSDE 1.0
ie after uninstalling when i again install MSDE it could not install and
and when i try to create an object it fails.
I have tried on W2k and XP Pro.Anybody else had this problem and hence solution ?
 
0
Comment
Question by:vikrant_kpr
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
4 Comments
 

Accepted Solution

by:
dguribe earned 500 total points
ID: 11858082
It has to be with the "/" parameters
Try to search in microsoft something about it

It was something like

setup -sapwd=xxx

or something like that

0
 

Author Comment

by:vikrant_kpr
ID: 12099256
Nops the accepted answer do not solve the problem.
0

Featured Post

Industry Leaders: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Monitor input from a computer is usually nothing special.  In this instance it prevented anyone from using the computer.  This was a preconfiguration that didn't work.
If you don't know how to downgrade, my instructions below should be helpful.
This tutorial covers a practical example of lazy loading technique and early loading technique in a Singleton Design Pattern.
Simple Linear Regression
Suggested Courses

800 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question