• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 199
  • Last Modified:

Page rendered incorrectly in netscape 6.2 version and above

Hi All,

     I am facing a peculiar problem in netscape 6.2.

The width given between the columns is completely lost when the page is getting rendered in 6.2. I tried giving the column width by putting a dummy image but still it takes it as width of 1. Initially I had faced a similar problem and I found it was a problem with DOCTYPE. But this problem I am not able to resolve.

Let me give some background about this problem. Initially our site was developed uisng epicentric portal and now it is being migrated to weblogic protal. The existing site developed with epicentric protal does not have any problems in 6.2 but its all getting started now. I am not very sure where to look in for a fix. Even when i tried creating a dummy table and load it to netscape 6.2 i could see the same problem of the specified width is getting ignored.

Please do suggest me what do I do?

Thank you all

1 Solution
Gops - we'd need to see code to determine the problem.

Most of the time you can force tables into rendering the width correctly by fixing the cell widths with CSS, like this:
<table style="table-layout:fixed;">

but it could be just about anything that's causing your specific problem...

gops1Author Commented:
Thanks Sean, I got the problem. It was with the width.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: Site Down Detector

Helpful to verify reports of your own downtime, or to double check a downed website you are trying to access.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now