RIS Problem. "Missing CD Image on Server"...

I have a W2k Server DC, RIS is installed, as is DHCP.  I used a w2kpro cd (with sp4 slipstreamed), and made an image using the RIS console, putting it in E:\RemoteInstall.  On a w2kpro computer, I set it up like I wanted (using the same w2kpro cd w/ sp4), installed hotfixes, officexp, officexp sp1, etc.  I had even "verified server" from the remote install tab under the DC properties, everything checked out fine.  When I run riprep from the w2kpro computer, I get a window stating "Missing CD Image on Server", "The server to which you chose to replicate this system does not contain a CD-based image.  The version of the CD-based image on the server must match the version of the system you are attempting to copy.  Select a different server or add a CD-based image to this server.".  Any ideas?
redmanjbAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
Debsyl99Connect With a Mentor Commented:
Hi
Sounds like the problem may be the hotfixes that you installed causing a mismatch between the flat image and the riprep image:
Error Message: The BINL Service Cannot Locate a Flat Image with a Version That Matches the Version of the Riprep Image
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;262801
http://www.eggheadcafe.com/ng/microsoft.public.win2000.setup_deployment/post302859.asp
...............system does not contain a CD-based image
http://www.winnetmag.com/Forums/messageview.cfm?catid=37&threadid=125145

Try removing the hotfixes,

Deb :))
0
 
redmanjbAuthor Commented:
Thank you very mucy for the reply!  Unfortunately, it seems as if that's all I can do is to remove the hotfixes.  Thx for the help and for the links! :)

0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.