Error 500: with Sharepoint Portal Server 2003

We are using SharePoint Portal Server 2003 for our Intranet (announcments, news etc. ). After doing some windows updates suddenly we are getting following error message when ever we try to go to our Intranet Website of SPS 2003:
"500 INTERNAL SERVER ERROR"

I tried
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;841216

But still the problem stays.

Following are the 4 updates after which SPS 2003 stopped working:

------------------------------
 Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1 for Windows Server 2003
 
 Windows SharePoint Services Service Pack 1, English (KB841876)

 Security Update for Windows Server 2003 (KB833987)

 Microsoft GDI+ Detection Tool (KB873374)
 ------------------------------

Any suggetion/comments are welcomed

-tushar
LVL 18
tusharashahAsked:
Who is Participating?
 
ee_ai_constructConnect With a Mentor Commented:
Please read entire thread.  Asker solved or content important.
Closed, 500 points refunded.
ee_ai_construct (replacement part #xm34)
Community Support Admin
0
 
Julian HansenCommented:
Have you tried running a repair from the SharePoint CD - this might work?
0
 
tusharashahAuthor Commented:
Thanks for reply jullian,

forgot to mention Tried that too

-tushar
0
Free Tool: ZipGrep

ZipGrep is a utility that can list and search zip (.war, .ear, .jar, etc) archives for text patterns, without the need to extract the archive's contents.

One of a set of tools we're offering as a way to say thank you for being a part of the community.

 
my51chevyCommented:
First,  go to IE > Tools > Internet Options > Advanced and then uncheck  "show friendly http error messages"  this way you can see a better error message.  Then re-post that error
0
 
tusharashahAuthor Commented:
I have unchecked "frindly error message". & Only difference after unchecking is I see
"500 INTERNAL SERVER ERROR" inside iexplorer. (& thats the only line inside IE there's nothing else excepct that line)

-tushar
0
 
tusharashahAuthor Commented:
I have to re-install SPS & then restore the old site.

I loose some folders but got 90% site back.

& I'll have to delete this question.

Thanks for your help jullianH/my51chevy.

-tushar
0
 
Fletcher99Commented:
For anyone else who comes across this problem:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;841216
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.