Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 318
  • Last Modified:

Digital Camara Qustion **URGENT**

I have a Sony Cyper-shot DSC-S85 model that when pluged into Win XP the Auto play won't come up.  Tried reseting Autoplay options but just won't display with options.  Despritly need these options to appear.
Thanks for any help.
0
rnrcpuservices
Asked:
rnrcpuservices
1 Solution
 
Justin DurrantSr. Engineer - Windows Server/VirtualizationCommented:
Hi rnrcpuservices,


do you see the camera drive in My Computer?

JJ
0
 
rnrcpuservicesAuthor Commented:
Yes I do, I go to auto play options and I set it to default or to show auto play options and it doesn't work
0
 
FatherErvinCommented:
What about in the control pannel under scanners and camera's nothing there?

If you only need to get the pics off the device immediatly, try using windows explorer, right click the camera and select get pictures.

Good luck.
0
Worried about phishing attacks?

90% of attacks start with a phish. It’s critical that IT admins and MSSPs have the right security in place to protect their end users from these phishing attacks. Check out our latest feature brief for tips and tricks to keep your employees off a hackers line!

 
CallandorCommented:
Removing the USB device in device manager and letting it reinstall may help.
0
 
kinobestew123Commented:
Yea, I have a fuji F410 that did this, did you install the software and stuff that came with the camera? if so what I reccomend you do is remove anything that came with the camera (in control panel/add remove programs) including the drivers. Then just put the disk in, dont run it though (close anything that comes up) then it should say detected camera, etc. Just use windows installer thingy to install your camera and let it find the drivers it's self.
0
 
kinobestew123Commented:
Oh, i forgot, unplug the digital camera before removing anything, then put the disk in, then plug the camera in so it detects it, otherwise it wont say detected camera.
Good Luck
0
 
couzin2000Commented:
To disable/enable Autoplay and be sure it works, go to http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/powertoys/xppowertoys.mspx and download Tweak UI for Windows XP.
This will install a small app in you Windows\System32 folder, tweakui.exe, just access it from Start/Run... and type tweakui, or create a shortcut to it.
From inside that app, you'll find autoplay options. That will certainly help.
Get back if it doesn't!
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: Port Scanner

Check which ports are open to the outside world. Helps make sure that your firewall rules are working as intended.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now