Solved

OWA 2003 won't work after ip address change

Posted on 2004-09-20
9
319 Views
Last Modified: 2006-11-17
We have SBS 2003 and OWA and Remote Workpalce working perfectly. One day our DSL provider decided to disconnect us for no reason.  While they were sorting out issues we setup a dialup account with our ISP which meant our public ip address changed, we ran on dialup for about a day and half until the dsl was back up and running. We got our original ip address back and everything is working fine except OWA and remote workplace, page won't load. I haven't spent a lot of time on it because I'm stumped as to where to look.
0
Comment
Question by:dpacheco
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 5
  • 4
9 Comments
 
LVL 26

Expert Comment

by:Vahik
ID: 12105776
even if ur users put http//ipaddress/exchange it wont work........
can u ping ur public ip address from outside.......
0
 
LVL 1

Author Comment

by:dpacheco
ID: 12106266
Yes, even if we put in the ip address and yes I can ping the public ip from outside.
0
 
LVL 26

Expert Comment

by:Vahik
ID: 12106420
do u also have problem with owa from inside ur domain?or it does not matter...
0
Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

 
LVL 1

Author Comment

by:dpacheco
ID: 12106844
If I do it internally either using http://servername/exchange/ or ip address I just get a listing of folders corresponding ut user names. I'm not prompted to login.
0
 
LVL 26

Expert Comment

by:Vahik
ID: 12107514
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;831464
do u have this hotfix applied to ur server?if yeas then have u changed any permission on ur exchange or iis directories lateley?
0
 
LVL 1

Author Comment

by:dpacheco
ID: 12108412
No, have not applied this. Absolutely nothing has changed except the ip address.
0
 
LVL 26

Accepted Solution

by:
Vahik earned 500 total points
ID: 12109343
apply the hotfix and right after apply service pack one(service pack1 wont run
unless u have the hot fix applied)and then see if ur problem is solved.
0
 
LVL 1

Author Comment

by:dpacheco
ID: 12117157
SP1 for Exchange? I won't be able to do it until the weekend.
0
 
LVL 1

Author Comment

by:dpacheco
ID: 12156193
THe hotfix did not solve the problem but SP1 did, thanks. Only one caveate - they now have to enter the domain\username instead of just username. Thx.
0

Featured Post

Free Tool: Path Explorer

An intuitive utility to help find the CSS path to UI elements on a webpage. These paths are used frequently in a variety of front-end development and QA automation tasks.

One of a set of tools we're offering as a way of saying thank you for being a part of the community.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

This article explains in simple steps how to renew expiring Exchange Server Internal Transport Certificate.
How to resolve IMCEAEX NDRs in Exchange or Exchange Online related to invalid X500 addresses.
In this video we show how to create an email address policy in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.:  First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Mail Flow…
how to add IIS SMTP to handle application/Scanner relays into office 365.

735 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question