Solved

Crystal report with pie chart

Posted on 2004-09-20
8
348 Views
Last Modified: 2012-06-27
Hi,

I create a report with a pie chart for my web application. It works fine on some machines but not on others. The problem is the pie-chart doesn't display on some machine.

My development environment is VS.NET. The problem happens on the machines that install .NET framework only (but not VS.NET).

I guess it lacks of some dlls. What are they!?

Any help would be appreciated.
Thanks
0
Comment
Question by:giangdt
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 3
8 Comments
 
LVL 100

Expert Comment

by:mlmcc
ID: 12108686
Could be several.

This link has information on the files needed
http://support.businessobjects.com/library/kbase/articles/c2011841.asp

mlmcc
0
 
LVL 42

Expert Comment

by:frodoman
ID: 12111431
How are you distributing the application?  If you've built an install application then include the Crystal merge modules in your application.  If you're just copying files then you'll need to manually install and register the dll's.

There's a very good walkthrough for deploying Crystal w/ .Net applications: http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?url=/library/en-us/crystlmn/html/crcondeployingcrystalreportsinnetapplications.asp

frodoman
0
 

Author Comment

by:giangdt
ID: 12120946
Thank you alot.

I am trying your solution but i still got this problem again.

However i found that, the pie-chart appears when i click the back button on the IE tool bar, then click forward.

Any suggestions?

Giang.
0
 
LVL 42

Accepted Solution

by:
frodoman earned 100 total points
ID: 12136222
Sounds like it may be just a cacheing problem or some other browser settings on particular machines.  You might try comparing the browser settings between a system that works with one of your problem systems.  

frodoman
0
 
LVL 42

Expert Comment

by:frodoman
ID: 12338102
I believe that my last posting was the resolution - browser caching problem that can be resolved by setting the browser 'refresh' options to match those on a working client.

frodoman
0

Featured Post

Secure Your Active Directory - April 20, 2017

Active Directory plays a critical role in your company’s IT infrastructure and keeping it secure in today’s hacker-infested world is a must.
Microsoft published 300+ pages of guidance, but who has the time, money, and resources to implement? Register now to find an easier way.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

I hate sub reports and always consider them the last resort in any reporting solution.  The negative effect on performance and maintainability is just not worth the easy ride they give the report writer.  Nine times out of ten reporting requirements…
Hot fix for .Net Crystal Reports 10.2.3600.0 to fix problems with sub reports running on 64 bit operating systems ISSUE: Reports which contain subreports fail with error "Missing Parameter Value" DEPLOYMENT SERVER OS: Windows 2008 with 64 bi…
Email security requires an ever evolving service that stays up to date with counter-evolving threats. The Email Laundry perform Research and Development to ensure their email security service evolves faster than cyber criminals. We apply our Threat…

763 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question