Celebrate National IT Professionals Day with 3 months of free Premium Membership. Use Code ITDAY17

x
?
Solved

Reinstalled IIS and Exchange -- OWA Still doesn't work

Posted on 2004-09-24
3
Medium Priority
?
611 Views
Last Modified: 2008-02-01
Ok,

  I couldn't get OWA to work from behind our firewall so I made a lot of config changes to the IIS OWA sites. Finally figured out the problem, but the security was so messed up that it wouldn't let me login. Followed the MS directions on unmounting the information store, removing IIS, reinstalling IIS, reinstalling Exchnage, remounting the stores. Did all that. Getting a 500 error when I try to launch OWA. When I go to the properties of the ExchWeb or Exchange in IIS, they all say "You must select a valid application pool". Not sure where the install went wrong....

Running SBS2003/Exchange2003

Thoughts?

Thanks,
Jason
0
Comment
Question by:outsourcetechnology
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 2
3 Comments
 
LVL 104

Accepted Solution

by:
Sembee earned 2000 total points
ID: 12145204
Try this article to reset the OWA virtual folders:

http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=883380

Simon.
0
 

Author Comment

by:outsourcetechnology
ID: 12145614
THANKS!

  I tell ya, I looked everywhere. All over the MS site, never came across that article.

Would that have worked the first time? Instead of reinstalling everything that is.

Thanks again! Life saver. My deadline for completing this or rolling back was 1:30pm Eastern. You saved me.
0
 
LVL 104

Expert Comment

by:Sembee
ID: 12146404
Its a fairly new article. Not sure how I would search for it if I didn't know it was there...

Thanks for the points.

Simon.
0

Featured Post

Visualize your virtual and backup environments

Create well-organized and polished visualizations of your virtual and backup environments when planning VMware vSphere, Microsoft Hyper-V or Veeam deployments. It helps you to gain better visibility and valuable business insights.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

There are times when we need to generate a report on the inbox rules, where users have set up forwarding externally in their mailbox. In this article, I will be sharing a script I wrote to generate the report in CSV format.
How to deal with a specific error when using the Enable-RemoteMailbox cmdlet to create a mailbox in the cloud-based service, for an existing user in an on-premises Active Directory.
In this video we show how to create a Contact in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Recipients >> Contact ta…
In this video we show how to create an Accepted Domain in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Mail Flow >> Ac…

730 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question