• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 185
  • Last Modified:

Post Installation problem of Coldfusion MX 6.1 Server on Windows 2000 Server

I'm in the process of installing Coldfusion Server 6.1. After restarting my server, I get the "Coldfusion MX 6.1 Configuration and Settings Migration Wizard". When I enter the Administrator's password, the system starts the "Installing ODBC Services" and afterwards I get a weird screen starting with the following info;

Struct
Column -1
Detail   The tag does not have an attribute called variable......
Known Column  -1
Know Text ............
etc etc

The only option I get is to cancel the installation process. I checked the Macromedia web site and I got a technote to "Manually installing and uninstalling the Coldfusion MX ODBC services". The "MX ODBC Agent" and "MX ODBC Server" was not installed so I did a manual install of those using the technote. Now those 2 services are running together with the "Coldfusion MX Application Server" but still I get abovementioned message when I try to finish the installation. Any suggestions what I should do next?

Thanks
Errol Farro
Aruba Bank NV
0
Errol Farro
Asked:
Errol Farro
1 Solution
 
mrichmonCommented:
I would call Macromedia.

THey offer free phone support for installation of CF MX and will be able to walk you through any problems
0
 
anandkpCommented:
Re-install ...
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Get your problem seen by more experts

Be seen. Boost your question’s priority for more expert views and faster solutions

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now