Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 909
  • Last Modified:

GFI WebMon

Hi,
I installed GFI Web Monitor on a server running Windows2003 enterprise and ISA 2004. When I try to run the WebMon shortcut on my programs list, an internet explorer window pops up and some kind of unresolveda URL is there on the address bar. I did not see any windows like the one shown in GFI's documention. Only a "Page cannot be displayed" error message appears. Can anyone help me in solving this question?
Thanks,
Sarmad.
0
Sarmad7906
Asked:
Sarmad7906
  • 3
  • 3
1 Solution
 
MazaraatCommented:
When trying to go gto the WEbmon, what is the address you enter?

I use http://monitor.isa/

from any workstation, might require admin privs
0
 
Sarmad7906Author Commented:
yes that's correct
0
 
Sarmad7906Author Commented:
i have admin level...but it is not working
0
What Kind of Coding Program is Right for You?

There are many ways to learn to code these days. From coding bootcamps like Flatiron School to online courses to totally free beginner resources. The best way to learn to code depends on many factors, but the most important one is you. See what course is best for you.

 
MazaraatCommented:
I would check to see if all of your IIS service are functioning, check event log for errors.  If nothing is obvious on either of those, reinstall the Webmon I had to do that once before also due to browser refresh issue.
0
 
Sarmad7906Author Commented:
IIS is running, no IIS problems is here.
0
 
MazaraatCommented:
When reinstalling make sure to follow this procedure:
UNinstall the GFIwebmon on the ISA server
restart the ISA services: http://support.microsoft.com/?kbid=300879
Reinstall the GFIwebmon on the ISA server
restart the ISA services: http://support.microsoft.com/?kbid=300879

Goto browser on the ISA server enter: Http://monitor/isa
Be patient, on slower machines this takes a few minutes to come up

if you are still unable to view the information I would look at your ISA logs, your ISA may be filtering/blocking it

0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Improve Your Query Performance Tuning

In this FREE six-day email course, you'll learn from Janis Griffin, Database Performance Evangelist. She'll teach 12 steps that you can use to optimize your queries as much as possible and see measurable results in your work. Get started today!

  • 3
  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now