Solved

Issues with emailing Form results

Posted on 2004-10-07
4
531 Views
Last Modified: 2013-12-24
Hi,

I am trying to email all fields in a form to my email address. I get an error: "The page cannot be found" HTTP Error 404 - File or directory not found IIS

I have configured the FrontPage extensions (2002), also configured the email addresses and even have the stmp server configured correctly. So what is the problem? Here is a sample code I am testing:
<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 4.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<title>New Page 1</title>
</head>

<body>

<form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--">
  <!--webbot bot="SaveResults" U-File="_private/form_results.txt"
  S-Format="HTML/BR" S-Label-Fields="TRUE" B-Reverse-Chronology="FALSE"
  S-Email-Format="TEXT/PRE" S-Email-Address="luis@mmstamp.com"
  B-Email-Label-Fields="TRUE" B-Email-ReplyTo-From-Field="TRUE"
  S-Email-ReplyTo="luis@mmstamp.com" B-Email-Subject-From-Field="FALSE"
  S-Email-Subject="Relevant Information" S-Builtin-Fields
  U-Confirmation-Url="directions.htm" -->
  <p><input type="text" name="T1" size="20"></p>
  <p>&nbsp;</p>
  <p><input type="submit" value="Submit" name="B1"><input type="reset" value="Reset" name="B2"></p>
</form>

</body>

</html>

What am I doing wrong? I appreciate your help.

LR
0
Comment
Question by:Luis_Romero
  • 2
  • 2
4 Comments
 
LVL 14

Accepted Solution

by:
hhammash earned 250 total points
ID: 12250263
You form looks fine.  There should be something from the server.
0
 

Author Comment

by:Luis_Romero
ID: 12251015
I get the following error in my log file:

 GET /email.htm - 80 - 10.1.1.5 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+6.0;+Windows+NT+5.2;+.NET+CLR+1.1.4322) 200 0 0
 POST /--WEBBOT-SELF-- - 80 - 10.1.1.5 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+6.0;+Windows+NT+5.2;+.NET+CLR+1.1.4322) 404 0 2
 POST /--WEBBOT-SELF-- - 80 - 10.1.1.5 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+6.0;+Windows+NT+5.2;+.NET+CLR+1.1.4322) 404 0 2
2004-10-07 14:42:14 10.1.1.5

I am clueless since the extensions are installed properly.

LR
0
 

Author Comment

by:Luis_Romero
ID: 12251046
I had to recalculate the Frontpage extensions and it works.

Thanks,

LR
0
 
LVL 14

Expert Comment

by:hhammash
ID: 12253927
You are welcome
0

Featured Post

Free Tool: IP Lookup

Get more info about an IP address or domain name, such as organization, abuse contacts and geolocation.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

In this short web based tutorial, I wanted to show users how they can still use the powers of FrontPage in conjunction with Expression Web 3.  Even though Microsoft eliminated the use of Web components, we can still use them with FrontPage and edit …
Turn A Profile Picture Into A Cartoon Using Photoshop And Illustrator This tutorial will teach you how to make a cartoon style image out of a regular picture. I have tried to keep the tutorial as simple as possible. I used Adobe CS4 for this tuto…
The purpose of this video is to demonstrate how to Test the speed of a WordPress Website. Site Speed is an important metric of a site’s health. Slow site speed can result in viewers leaving your site quickly and not seeing your content. This…
The purpose of this video is to demonstrate how to integrate Mailchimp with Facebook. This will be demonstrated using a Windows 8 PC. Mailchimp and Facebook will be used. Log into your Mailchimp account. : Click on your name. Go to Account Setti…

733 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question