Solved

OWA HTTP/1.1 503 Service Unavailable Exchange '03---

Posted on 2004-10-07
2
356 Views
Last Modified: 2012-06-21
I've searched looking for this error in the Exchange. I've found numerous answers and tried them all. The thing is, I'm not getting anything in the Event Logs to steer me in any given direction.

I'm in a native 2003 environment. The error is on my OWA server. We get the login box, then the error.

I've completed:

KBA282230
DNS Entries
Deleting Exadmin VD
Re-registering the OLE.dll's
OWA Authentication
All services are running, under Local System account- KB 823159
The Mailbox Store is mounted

Any other suggestions!

Thanks guys! (and gals)

0
Comment
Question by:RLiberty
2 Comments
 
LVL 104

Accepted Solution

by:
Sembee earned 250 total points
ID: 12253751
0
 

Author Comment

by:RLiberty
ID: 12258948
The added sttp using the adsutil script was what I didnt do the first time. Thanks Simon!
0

Featured Post

Free Tool: Postgres Monitoring System

A PHP and Perl based system to collect and display usage statistics from PostgreSQL databases.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

Find out what you should include to make the best professional email signature for your organization.
How to resolve IMCEAEX NDRs in Exchange or Exchange Online related to invalid X500 addresses.
In this video we show how to create an email address policy in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.:  First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Mail Flow…
how to add IIS SMTP to handle application/Scanner relays into office 365.

735 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question