Subreport Missing

Hi

I am using Cyrstal reports 10
I am inserting a sub report REport1 into Main report Main_rep

The report REport 1 itself contains a sub report "sub_rep"
When I am trying to insert the Report1 as a sub report
into the Main report , the sub report within the sub report
(ie sub_rep) is not getting inserted
Hence there was a data loss
What should I do to insert a sub report so that
the sub reports contained within it are successfully imported

thanks
vsuripeddiAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

MysidiaCommented:
I think this question seems to have little to do with Linux or OS Security and should be
asked under the Crystal Reports area instead.
http://www.experts-exchange.com/Databases/Crystal_Reports/
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Linux Security

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.