Microsoft Exchange 2003

When I try to send receive I get this error

Task 'Microsoft Exchange Server' reported error (0x80040107) : 'Could not open the item. Try again.'

I had just did a restore using Veritas 9.1 and I was careful to make sure the store was un mounted.  I have applied the service pack and still wont work.  Any help would be great

Adam
agamacheSystems AdministratorAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

sunray_2003Commented:
What outlook version are you using ..

did you try to recreate the exchange email account in that outlook to see if it would work

do all users have got the same issue or just one user ?
0
agamacheSystems AdministratorAuthor Commented:
Right now it is the same with all users.  They are all running Outlook 2003

Adam
0
agamacheSystems AdministratorAuthor Commented:
I also noticed that there was another post like this and the guy found the answer but never posted it
0
Ultimate Tool Kit for Technology Solution Provider

Broken down into practical pointers and step-by-step instructions, the IT Service Excellence Tool Kit delivers expert advice for technology solution providers. Get your free copy now.

sunray_2003Commented:
Is your exchange server working fine

Like suggested have you reworked on the exchange server profile for a specific user and also the outlook profile of that user in the machine he is logging ON to see if that would help

SR
0
agamacheSystems AdministratorAuthor Commented:
My exchange server was working fine until this error.  None of the users can send or receive. Also, on the bottom right it says online instead of connected when outlook is open.

Thanks for the help
Adam
0
agamacheSystems AdministratorAuthor Commented:
nevermind, I figured it out.  It was a pain but I needed to unmount the store, run a repair on the database then manually reconfigure the Email clients.

Thanks anyway
0
sunray_2003Commented:
agamache,

please close the question if you donot require additional assistance

Thanks

SR
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Networking

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.