deleted wwwroot folder in IIS

Hello,

I installed Frontpage 2002 on an Exchange 2000 Server.  I created a website with Frontpage 2002.  But then I decided to start all over and creat a new website, but now when try to creat a new website in IIS the folder wwwroot is not listed  in IIS.  What can I do to retrieve the wwwroot flder without effecting anything from Exchange Server.

Help.

Luis Rodriguez
lrodriguezAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

hhammashCommented:
Hi,

Try this

Uninstall IIS then reinstall it.

hh
0
hhammashCommented:
Hi,

Did you have something in the wwwroot folder before it is deleted?

How was the folder deleted?

hh
0
lrodriguezAuthor Commented:
hh,

Is this safe to do on this on an Exchange Server.  If I uninstall IIS wouldn't OWA and all it's subfolder be removed?  

As per your question, yes.  I created a website called Intranet within IIS, then created a DNS host record for the Intranet; then configured Frontpage to save all the html files to my IIS Server which is my Exchange Server.

To answer your question, once I deleted the website I created, it removed the wwwroot folder from the IIS Serever.  Hope this makes sense!

Luis M. Rodriguez, MCP.

0
hhammashCommented:
Hi,

If Exchange Server is working fine,  forget about wwwroot and create a folder for your webs.  

I think you deleted wwwroot by mistake when you deleted your web.

If Exchange Server is not working fine, and You can't create new webs using Frontpage,  then you will have to reinstall iis and exchange server.

I'll dig into this problem and come back to you.

hh
0
hhammashCommented:
If you are interested in having a wwwroot you will have to :

1- Use a retrieval program to retrieve the wwwroot folder that you deleted

or

1- Uninstall IIS and reinstall it  (if OWA gets corrupted,  set it up again,  it is only few steps)

or

Create a new virtual web using iis to replace wwwroot

Also,  if frontpage is creating webs with no problem keep doing that.


hh
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Web Development Software

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.