troubleshooting Question

Looping logon when open report on Crystal Enterprise...

Avatar of amphastar
amphastar asked on
Crystal Reports
13 Comments2 Solutions295 ViewsLast Modified:
Hi, I have an urgent question about the Crystal Enterprise 10. Hope  you can give me a hand.
I created an easy report from Crystal Report, using wizard. The report use ODBC to connect a AS/400 DB2 database. There is no problem to view the report in Crystal Designer. Then I published it to Crystal Enterprise. However, if I try to view on the Enterprise website, I was asked to input user name and password again and again without any other error messages. I tried some suggestions from Businessobjects.com, but no luck.
Do you have any idea what is wrong?

Thanks a lot !!!
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Kurt Reinhardt
Sr. Business Intelligence Consultant/Architect

Our community of experts have been thoroughly vetted for their expertise and industry experience.

Join our community to see this answer!
Unlock 2 Answers and 13 Comments.
Start Free Trial
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 2 Answers and 13 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros