SSl on Windows 2000 server Setup

Hi guys,

I am having a lot of trouble setting up a ssl on my windows 2000 server. I have purchased a thawte certificate and gone through microsofts process of setting it up. I have verified that port 443 is open to the server. I have also made the additions in IIS to allow it to use 443. However it does not work.

I have looked at several of the knowledge base articles but I just don't know where to go from here.

I have tried to log directly to the ssl with the browser and this does not work either. when I enter http://"servername"/certsrv I get file cannot be found.

the site is https://www.wisconsincartridge.com

Thanks for any help you can give me.
LVL 2
americanaxisAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Tim HolmanCommented:
I presume you've seen this:

http://support.microsoft.com/kb/290625/EN-US/

Maybe the cert is of the wrong type - you need different variants for Apache and Windows, so maybe you have the Apache flavoured one ?
0
Dave_DietzCommented:
Good news:
Your certificate is installed and working properly

Bad news:
Your problem is what happens after a client connects.....

Any page I try to browse via SSL is redirected to HTTP andhas "22/%22 and  possibly a ? added to it, i.e.:

https://www.wisconsincartridge.com -> http://www.wisconsincartridge.com"22/%22default.asp?
http://www.wisconsincartridge.com/prodtype.asp?PT_ID=72&strPageHistory=cat -> http://www.wisconsincartridge.com"22/%22prodtype.asp?PT_ID=72&strPageHistory=cat

What is the default document for the site set to?
Do you have any ISAPI filters installed or is it possible that the CactuShop application is misbehaving?

Dave Dietz
0
americanaxisAuthor Commented:
default.asp
default.htm

I have no ISAPI filters installed.

Ron
0
How do you know if your security is working?

Protecting your business doesn’t have to mean sifting through endless alerts and notifications. With WatchGuard Total Security Suite, you can feel confident that your business is secure, meaning you can get back to the things that have been sitting on your to-do list.

Dave_DietzCommented:
My best guess would be that the issue lies in the catushop application.

Do you have a plain old HTM page or even a text file you could try to hit on the site?

Dave Dietz
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
americanaxisAuthor Commented:
Dave,

Thanks for your help. I just switched to the old default.htm page and it works great. I will now contact the software supplier.

Ron
0
Tim HolmanCommented:
I still can't see https://www.wisconsincartridge.com ?
0
Dave_DietzCommented:
Go to https://www.wisconsincartridge.com/default.htm

Comes up just fine.....

Dave Dietz
0
americanaxisAuthor Commented:
Dave,

That is because I switched it back right away. The site is actually up and running and we currently take all the orders over paypal. We are adding the SSL so we can take credit cards directly. The page I had switched to was the old construction page.

Thanks
Ron
0
Tim HolmanCommented:
Cool....  just checking !  :)
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
OS Security

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.