• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 287
  • Last Modified:

Password Policy Not Working

I am trying to implement the password policy.  I created a new policy on the Domain level, but none of the setting seem to be taking place.  I can changer my password to what ever I want and the policy does not seem to be taking effect.  Please reply.  Urgent.  I am giving max pionts on this.  

-steve
0
smartin0924
Asked:
smartin0924
1 Solution
 
GinEricCommented:
Password Policy on what?  Windows?  Linux?  How and with what did you create this password policy?

Please provide more information about this.
0
 
andydisCommented:
have you refreshed the policy?


(i take it you did it in Group policy editor?)  and not local security policy

on 2k3 the new command is

gpupdate

0
 
rindiCommented:
Have you used the "default domain security settings" in the administrative tools to set this policy? If that doen't help, you might have a GPO set (mmc, group policy editor snap-in...). You'll have to check the settings for the OU in question.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Upgrade your Question Security!

Your question, your audience. Choose who sees your identity—and your question—with question security.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now