• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 298
  • Last Modified:

Sun V210 Video Wont Display

I just installed a Sun v210 with Sol 9.  It has all latest patchs.  It came with out the video card (Sun XVR-100 Graphics Accelerator) installed.  I installed it and set the resolution as sugested etc.  All I get is a purple pattern of colors and no actual video display.  I have tried several different resolution settings using fbconfig.  Also checked res. capability using fbconfig.  When ever I change something I did:

touch /reconfigure

then did a :  sync

then a :  reboot -- -r

Have also tried using 24 and 8 bit depth mode:  fbconfig -dev pfb0 -depth 24  (or 8)
Also tried using a sun and different vendor monitors.  Nothingbut purple colors no matter what monitor I use!

Does anyone have a clue.  

There was a similiar post on this, but it didnt fix my problem.
0
disaprogrammer
Asked:
disaprogrammer
1 Solution
 
Mohammed HamadaSenior IT ConsultantCommented:
Uninstall the Driver And change the Card place to another slot and download the latest driver files from the the link below.
Also check if you have ahttp://www.sun.com/download/index.jsp?cat=Hardware%20Drivers&tab=3
Try connecting it to a laptop and see if it works, maybe the monitor is not working.
0

Featured Post

Free Tool: Site Down Detector

Helpful to verify reports of your own downtime, or to double check a downed website you are trying to access.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now