[Okta Webinar] Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1461
  • Last Modified:

Exchange 2003 OWA Not Working: Defualt Web Site Exadmin says "can't find the path specified"

Exchange 2003 is working fine for exchange clients locally. I am setting up Exchange for remote web access, but when I go into IIS, Default Web Site, Exadmin and Exchange both appear to point to the default locations (\\.\BackOfficeStorage, but the status column says "the system cannot find the path specified"

Any help would be appreciated.

0
ClydeB
Asked:
ClydeB
1 Solution
 
rossmccCommented:
Hi

if you goto the properties of `Exadmin`, `Exchange` and `ExchWeb`.

There is a tab under each of them called `Directory Security`

In here there is a section `IP address and domain name restrictions`, Click on the `Edit Button`

In this windows make sure that the radio button beside `Granted Access` is checked.


Also make sure you have the ports on the firewall setup i.e. ports 80 and/or 443 pointing to your exchange server depending on configuration.

Hope this helps

regards

Ross
0
 
SembeeCommented:
Try resetting the virtual folders.

http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=883380

Simon.
0

Featured Post

Independent Software Vendors: We Want Your Opinion

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now