We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

No sound after a few minutes when playing music or movie

jgrab
jgrab asked
on
169 Views
Last Modified: 2010-05-18
i have a problem with sound on my pc

whenever i play music or movie files from an external usb 2 HD (connected to a PCI USB2 card) or from a HD connected to  a PCI to IDE Raid Card  the sound stops after a few minutes. the player continues to run as if there is no problem. only if i restart the pc i get the sound back . if i play a file from my internal HD that is connected to the mobo IDE i dont have any problem. i seems like the problem is with the PCI cards.

CPU: intel p4 2.0 ghz
Mobo: p4x266-8233
Chipset: via p4x266 (vt8753)

Comment
Watch Question
CERTIFIED EXPERT
Top Expert 2012
Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 11 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE