Problems publishing a Server

When I publish a server it does not work.  I go to a dos prompt and run netstat -an to see if it is listening and it is not. Now if I publish a server that has an app filter ( SMTP Server) it will show up when I run netstat -an.  

I'm running on a windows 2003 SP1 server.  ISA 2004 SP1.


Any help please
nohstechAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

srikrishnakCommented:
BTW which server..Is it a WEB or FTP os ??? on ISA which services you are looking for...
Hope to get some more clear picture...

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Software Firewalls

From novice to tech pro — start learning today.