troubleshooting Question

Local or Group Policy causing this problem when i create a new domain user ?

Avatar of scott2112
scott2112 asked on
Windows Server 2003
8 Comments1 Solution11056 ViewsLast Modified:
I have a network running 2003 on the server with a domain.  There are 2 client machines both running xp pro.  On one of them, when i create a new domain user and then login to the client, everything works fine at first.  However, if i logout and then back in again... it seems that there is a major policy overhaul going on.  I only get 3/10 icons in the system try; the start button only has 5 links rather than the normal 10 or so; i cant open outlook after it tries to install (it says outlook cannot open);etc.  This even happens if i login to that workstation using the server's admin account.  Just like the user, it happens after i logout and then back in again.  It seems that there is some kind of policy taking precedence and changing everything.  However, on the 2nd client in the network, this does NOT happen.  So i assume it must be local policy since there is no gpo on the domain besides the default stuff.  Is there anyway to return local computer policy back to the default state?  Or does anyone have another suggestion to try here ?
Join the community to see this answer!
Join our exclusive community to see this answer & millions of others.
Unlock 1 Answer and 8 Comments.
Join the Community
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 8 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros