troubleshooting Question

VPN quit working on my Netgear WGT624

Avatar of rcbr00ks
rcbr00ks asked on
Routers
22 Comments1 Solution759 ViewsLast Modified:
I have a Netgear WGT624 v2 router.  I upgraded about 9 month ago from a Netgear MR814v2.  Everything was working fine with the WGT624 including VPN in to work.  Suddenly my WGT624 stopped allowing me to VPN in to work - I get an 800 error. I connect to the VPN all the time when I am traveling. If I by pass my router and go direct off the high speed cable modem (Comcast Cable)  I can connect.  I had Netgear ship me a repalcement thinking it was a hardware issue.  The replacement WGT624 behaves the same.  I reset back to factory defaults, and upgraded to the latest firmware.  I tried port forwarding still no luck.  I plugged in the old slow MR814 v2 with facotry defaults - works fine - even VPN.

Ready to toss this WGT624 in trash and go by a Linksys......

Any thoughts?  

Thanks
rcbr00ks
Join the community to see this answer!
Join our exclusive community to see this answer & millions of others.
Unlock 1 Answer and 22 Comments.
Join the Community
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 22 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros