We help IT Professionals succeed at work.

We've partnered with Certified Experts, Carl Webster and Richard Faulkner, to bring you two Citrix podcasts. Learn about 2020 trends and get answers to your biggest Citrix questions!Listen Now

x

Deployment failing on p_ws_dcadmin3

ssebring
ssebring asked
on
Medium Priority
569 Views
Last Modified: 2013-12-26
Hi,

I'm receiving the following error at the end of a deployment (I posted not too long ago regarding this project - this is a different error):

 ---------- Deploy: Deploy of project p_ws_dcadmin3
Wrong library list returned for operation.
 ---------- Finished Deploy of project p_ws_dcadmin3

There are two projects in the target - the first completes with no error - then p_ws_dcadmin3 completes w/error.  p_ws_dcadmin3 object comments: "Generated Web Service Proxy Project".

I've checked the library lists - all pbls are in place, pbd list in the project screen are checked correctly.  I had a good deployment prior to a recent change & build - the change being a simple password encryption.

I'm running 9.0.2 (have to stay in synch w/third party files - cannot upgrade w/out risk).

Any thoughts or suggestions?
Comment
Watch Question

Hi,

im not too sure but i guess u need to include the following pbd in ur deployment...
pbsoapclient90.pbd

i also suggest u download the latest build of PB 9 from www.sybase.com...
use a test machine and apply the build on that machine and check if all ur errors persist on that machine...

i understand ur issue is with keepin sync with ur third party version but if u try with the new build on a test machine u wud know for sure where the prob is...

Cheers,
Rosh

Not the solution you were looking for? Getting a personalized solution is easy.

Ask the Experts

Author

Commented:
Hi Rosh,

This question was about to be closed -- decided to Accept your answer but this is still a problem. Didn't need to deploy so was able to continue working without fixing the issue.  Hopefully will come up with some conclusion soon.  Many thanks for your answers and if you have any other thoughts, please let me know.

Author

Commented:
Hi,

Was able to finally get the application deployed.  Not quite sure which file was the issue -- I decided to grab all of the runtime dlls of a recent deployment that was released by the outside company, copied everything over my current runtime files, deployed and had a surprise finish of a working deployed app.  Hopefully this keeps on a good roll...!
Access more of Experts Exchange with a free account
Thanks for using Experts Exchange.

Create a free account to continue.

Limited access with a free account allows you to:

  • View three pieces of content (articles, solutions, posts, and videos)
  • Ask the experts questions (counted toward content limit)
  • Customize your dashboard and profile

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

OR

Please enter a first name

Please enter a last name

8+ characters (letters, numbers, and a symbol)

By clicking, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy.