• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 313
  • Last Modified:

mod_rewrite .htaccess problem

Hi,

System: Windows 2000 Server with Apache 1.3.33 PHP 4.4.0

I added a .htaccess file to one of my subdirectories with a mod_rewrite rule which worked perfectly.
I then deleted the file .htaccess, re-tested the page and the rule was still working!
I have subsequently rebooted the server twice, done a search of the entire hard disk for the .htaccess incase I did not delete it. I cannot find it.

I have no tried adding a new .htaccess file to the same directory with a different rule. But that rule does not work and the old one still takes effect.

Has anyone come across this problem before?

Thanks
Andrew
0
Nermal
Asked:
Nermal
1 Solution
 
caterham_wwwCommented:
Did you clear the browser cache, too?
0
 
NermalAuthor Commented:
Yes,
I have even tried on multiple machines.

Andrew
0
 
periwinkleCommented:
Have you checked the website configuration file to see if Overrides are allowed?  Is there a rule in the httpd.conf file that is taking precedence?
0
 
rama_krishna580Commented:
Hi,

Look at here, it may help you.
http://httpd.apache.org/docs/1.3/mod/mod_rewrite.html

R.K
0

Featured Post

Free Tool: Port Scanner

Check which ports are open to the outside world. Helps make sure that your firewall rules are working as intended.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now