Web page not working on server 2003 after upgrade from server 2000 and removal of a proxy server NT 4

Posted on 2006-04-04
Last Modified: 2013-11-30

This is the first time I have written on this site

I have a problem with my web page not coming up on my server 2003

What has just happen I have migrated my server 2000 to server 2003 and removed the old proxy server NT 4 out and replace with a new Linksys RV082

After I have ran dcpromo on the server 2000 and removed the proxy server I noticed that my page would not work on my server 2003 and on all the client computers

I have my web hosted by another company and domain name on my server is the same   for ex.. web site is and my server name is server-4 but the DNS name is

I do a ping to and there is no reply and same with a tracert etc....

I know that my web site is working on my home computer and others computers

Does any know whats wrong? - If you need more info let me know

Question by:randybell

    Author Comment

    Does any one have an Idea?
    LVL 18

    Accepted Solution


    1Check the DNS entries in your pc. If your website is run at your home means site is working and propagted so you need to check your DNS entries in the LAN card or check with another ISP
    2. OPen and ping the site what is the result seeif ping means problem in your network
    3. If you are using DNS server then check the dns server
    4.Or check the c:\window\drivers\etc\host open with the notepad and check the if any entries there
    5. Delete cookies and temporary files

    Author Comment

    Thanks For the reply

    I have looked in the C:\windows\system32\drivers\etc\host and nothing was there. so I added the route IP with the Name ( and it worked but thats not a good solution since I have more than 50 computers on the network attached to the domain

    I deleted the internet temp files and cookies - same problem

    The funny thing is that every single other web site works just fine

    Could it be that my domain name in my DNS is the same as the web site and that it looking for a local name/address of and then stops and reports page can not be disaplyed?

    I tried the and every things looks fine with the web site

    I have tried to point the TCP DNS entires to the router and then to itself but makes no diff

    every thing in the DNS manager looks fine

    any more thoughts or solutions
    LVL 18

    Expert Comment

    by:Sam Panwar

    this means
    DNS problem Check the DNS entries

    Write Comment

    Please enter a first name

    Please enter a last name

    We will never share this with anyone.

    Featured Post

    What Should I Do With This Threat Intelligence?

    Are you wondering if you actually need threat intelligence? The answer is yes. We explain the basics for creating useful threat intelligence.

    One of the most often confused topics in the area DNS is the idea of GLUE records. Specifically, what they are, when they are needed, when they are provided, and how they are created. First, WHAT IS GLUE? To understand GLUE, you must first under…
    If your business is like most, chances are you still need to maintain a fax infrastructure for your staff. It’s hard to believe that a communication technology that was thriving in the mid-80s could still be an essential part of your team’s modern I…
    After creating this article (, I decided to make a video (no audio) to show you how to configure the routers and run some trace routes and pings between the 7 sites…
    Here's a very brief overview of the methods PRTG Network Monitor ( offers for monitoring bandwidth, to help you decide which methods you´d like to investigate in more detail.  The methods are covered in more detail in o…

    760 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

    Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

    Join & Ask a Question

    Need Help in Real-Time?

    Connect with top rated Experts

    15 Experts available now in Live!

    Get 1:1 Help Now