• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 182
  • Last Modified:

FP 2003 Theme works sometimes

I created a theme using Arial, point size of 2 and added different bullets.  When I applied it to a test page, it worked well.  When I applied it to my entire site, some pages were completely updated, some were partially updated amd some did not do anything.

I just created a new page, added a few tables, images and text.  Went to Format, theme and applied the theme amd nothing happens.  When I look at the page in code view, I see <meta name="Microsoft Theme" content="gunnercss 1011">.  

The theme I used was one supplied with Frontpage.  All I did was edit it to my liking and added gif's for the bullets.

I do not think this is a PC isue because it happens using any of the 3 PC's used to access the website.  I have reapplied the theme to individual pages and to the entire site more than once.

Any input is appreciated.
0
Wesn10
Asked:
Wesn10
1 Solution
 
nito8300Commented:
You might have to apply the theme to each page, in another words, make sure the code in your test page is included in all the other pages...it might be the long way.

Hope this helps.
0
 
Wesn10Author Commented:
Have already tried this many times.
0
 
hhammashCommented:
Hi,

Did you select All Pages when you applied the theme?

Do you have all your pages included in the navigation of the website?
0
Cloud Class® Course: C++ 11 Fundamentals

This course will introduce you to C++ 11 and teach you about syntax fundamentals.

 
Wesn10Author Commented:
Yes, I have tried all pages and individual pages as well.  
Yes, the pages are in navigation.

Here is another example:

I apply the theme to the site or an individual page,
Usually but not always the font outside a table changes
95% of the time, the Font inside a table does not

Dreamweaver sure is looking better and better!
0
 
Wesn10Author Commented:
I solved this myself.  It appears when a theme is applied it does not override any existing commands for fonts.  After I went into code view and striped out all the font= refences, it worked.

Please close this question
0
 
GranModCommented:
PAQed with points refunded (500)

GranMod
Community Support Moderator
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Cloud Class® Course: Microsoft Azure 2017

Azure has a changed a lot since it was originally introduce by adding new services and features. Do you know everything you need to about Azure? This course will teach you about the Azure App Service, monitoring and application insights, DevOps, and Team Services.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now