Outlook unable to access Exchange Server with some user accounts on specific computer, allow access with other user accounts

I have a user's computer running XP Professional, we use Server 2003 and Exchange 2003 Standard edition. The problem is that the user can't access outlook on his computer, but can on another computer, I have also found that I can access my outlook account on his computer, but one of our Administer accounts will not access Outlook on his computer, but will access on another computer. I don't know what is causing the problem. I've uninstalled Office 2003 and reinstalled it under the local administrator and no success, I've unstalled and reinstalled Office 2003 under the domain administrator account and still no success. Does anyone know what this problem is?

Thank you,
DSterling
dsterlingAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Mohammed HamadaSenior IT ConsultantCommented:
0
dsterlingAuthor Commented:
Please read the question these links are for different problems.
0
Cloud Class® Course: CompTIA Healthcare IT Tech

This course will help prep you to earn the CompTIA Healthcare IT Technician certification showing that you have the knowledge and skills needed to succeed in installing, managing, and troubleshooting IT systems in medical and clinical settings.

Mohammed HamadaSenior IT ConsultantCommented:
Can you re-create the admin account...?
0
NzarthCommented:
Do you have more than one domain controller that authenicates the users?

Could be a DNS issue?
0
daveschultz2004Commented:
Is there a specific error that comes up?

Any entry's in the Event Viewer when you try to connect and can't?

What kind of user profiles do you use? (Local, Roaming, Mandatory)
0
jigansCommented:
Remove the machine from the Domain & Rejoin it and post back the results, it should fix the problem if not then I will dig it up more. If it does work I will explain what fixed it.

Regards,
Ji
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
dsterlingAuthor Commented:
There are no events that show up, we are using local user profiles, I took the computer off the domain into a workgroup and rejoined it to the domain and no success. I decided to fix the problem by doing a fresh install of the os over the current os and then install office. I'm sure this will fix it. I think what the problem may have been is that XP SP2 was installed on the computer after installing all the programs, I've seen problems when this happens so SP2 needs to be installed before any programs for the os to be stable. Thanks for all those who suggestions.

DSterling
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Operating Systems

From novice to tech pro — start learning today.