• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 132
  • Last Modified:

Trouble with loop settings in sound properties panel

I cannot get the sound clips to loop properly using either the event or stream loop features in the sound panel.  
For example, go to:  http://www.ivyphotography.com/children.html .  You'll notice the sound loops, but it skips around a bit.  In the sound properties panel, I have selected: effect (none), sync (event), and (loop).

On another page http://www.ivyphotography.com/test.html I have selected in the sound properties panel: effect (none), sync (event), and (loop).  It doesn't loop, and the music isn't quite right.

As a work around, I have put the sound clips one after another on thes timeline, but there are gaps.  For example:  http://www.ivyphotography.com/graduates.html

Any suggestions?

0
davidawhite
Asked:
davidawhite
1 Solution
 
Dushan De SilvaCommented:
Don't select "loop".

BR Dushan
0
 
Aneesh ChopraCommented:
Hi,

there is a delay in the end of sound file itself, I have updated the soundfile and sending an update to you.
download it here.
http://s44.yousendit.com/d.aspx?id=2L05HW43JPKFA2ACMH7MYFE9T6

dont convert it as mp3, try importing it as .wav only, flash will compress it automatically.


Rgds
Aneesh
0

Featured Post

Upgrade your Question Security!

Add Premium security features to your question to ensure its privacy or anonymity. Learn more about your ability to control Question Security today.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now