Macromedia flash web site loads halfway and then stops

I hope I'm in the right section.

I have a new computer so I had to reload Macromedia flash and shockwave.  I've never had a problem in the past.
I am trying to load a flash page and it only loads halfway.
I have tried it in both browsers, SeaMonkey (mozilla)  and Internet explorer.
I have disabled pop up blockers and enabled Javascript.
I went into SeaMonkey's Javascript console and I have lots of errors there.

I turned off "free download manager", Intel Audio, MSN messenger,trying to think of things that would affect both browsers.

Here's one of the Javascript Console errors:  
Error: Error in parsing value for property 'white-space'.  Declaration dropped.
Source File: http://www.google.com/ig?hl=en
Line: 65

Anyway, the google page only loads halfway and then the browser says Done

Here's another error but this is for Expert's exchange website:

Error: Error in parsing value for property 'font-size'.  Declaration dropped.
Source File: http://www.experts-exchange.com/scripts/ee_60ce09e86dd43c5ad50309071641e235.css
Line: 1005

Thanks!
hayley3Asked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

MontoyaProcess Improvement MgrCommented:
I would try IE again, but download the latest Flash player first. Set your security settings to low (just to test). If the file works, then  you'll know that it is something in the browser's config.

0
Dushan De SilvaTechnology ArchitectCommented:
Please configure your firewall/spyware and Internet Security properly.

BR Dushan
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
hayley3Author Commented:
Dushan,
I turned off the firewall and it went further.
I don't have any spyware software.

I went into IE security and it is set at medium and will not change, so I added the site to "trusted sites".

I've done everything that I can think of including tearing my hair out.
0
Ultimate Tool Kit for Technology Solution Provider

Broken down into practical pointers and step-by-step instructions, the IT Service Excellence Tool Kit delivers expert advice for technology solution providers. Get your free copy now.

hayley3Author Commented:
I forgot to say that I have uninstalled and downloaded Flash about 3 times, Iammontoya.
0
hayley3Author Commented:
I have yet to come up with a solution for this.
My macromedia flash appears to be working.
I have seen posts where others are having the same problem.  It has been suggested that the particular connection is too slow to get thru the loading of flash.
Still looking for suggestions!
Thanks
0
hayley3Author Commented:
I got it to load today.  Whew!  
Thanks for trying to help!
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Web Development Software

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.