Inbound Message Stops at Categorizer

Another "categorizer" question. Email coming from a single domain to several people/accounts in Exchange 2003. Message stops in submitted to categorizer step/phase. Exchange configured to allow anything from this domain in. Trend Micro spam/virus filter similarly configured and searching messages in spam/virus filter yields no messages from this domain. Not in Badmail, either. Email still gets stopped in this step. Suggestions for next step to resolve?
richlichAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

SembeeCommented:
Pull out the AV/Antispam.
That is the usual cause of messages stopping at that point.
You have to remove it - disabling it is not enough as the hooks stay in Exchange.

Simon.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.