No out of office reply when email sent to groups

We have a problem when emails are sent to any email groups, the
person who has emailed the group does not receive any out of office
replies if there are any set by members of the group.  However if the
same person were to email a member of the group individually who has
an out of office turned on, they do get a reply.  Basically the
problem just occurs when sending to groups.  We are using Outlook
2003 sp2.  Any help would be appreaciated.  We are using exchange 2003
dhymersAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

David LeeCommented:
The behavior you've described is by design.  Read this article for details: http://searchexchange.techtarget.com/originalContent/0,289142,sid43_gci959772,00.html
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Outlook

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.