sound loops but not right away

Hello all,

Is there a reason why the sound starts right away as the page is loaded, but it takes a while for to start to loop?
I just dragged the sound wave onto the layer.
Any ideas?

Thanks.

LVL 9
nito8300Asked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

ddlamCommented:
Quite strange. Click the frame of the sound wave. Click Ctrl+F3 to open property.

Let check whether there have any different between
Select start event and loop for the sound
and
enter a fixed number of loop such as 9999
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Dushan De SilvaTechnology ArchitectCommented:
And on the Library, double click on the sound file and check sound files' wave heights. Make sure its imported correctly as you wish.

BR Dushan
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Adobe Flash

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.