[Okta Webinar] Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 158
  • Last Modified:

Internet Explorer 6 does not show websites, Windows Explorer does

Hi there,

I have a "funny" thing here:
On a Win2k system the MSIE 6 SP1 does not show any websites which I type in to the address field. When I do the same with the Windows Explorer it shows the websites. Netscape 7.0 which is also installed on the system works properly.

I already removed the MSIE via IERadicator2001a and reinstalled it with the official installer provided by Microsoft but the problem did not disappear. I checked the FolderOptions in the ControlPanel and resetted the settings for the .HTM and .HTML file types ... problem remains actual.

When I wanted to change the default browser of the system to Netscape Communicator via its Preferences window it freezed. Then I tried to configure this via "Set Program Access and Defaults" and it did not finish. When trying a reboot I had to kill the task.

What can you recommend?

Ciao,
LucGet1.
0
LucGet1
Asked:
LucGet1
1 Solution
 
WelkinMazeCommented:
Hi,

This is most probably because of a recent Windows Update.

See http://support.microsoft.com/?kbid=918165 for explanation and fix

0
 
LucGet1Author Commented:
THX. Will try this. Keep you informed if it helps.
0

Featured Post

Vote for the Most Valuable Expert

It’s time to recognize experts that go above and beyond with helpful solutions and engagement on site. Choose from the top experts in the Hall of Fame or on the right rail of your favorite topic page. Look for the blue “Nominate” button on their profile to vote.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now