Automation Error

After years of working perfectly (well, for a Microsoft product anyway), Access XP has decided to bomb out on me. When I use the combo box wizard, I can get to the point where I'm adding the fields, and then I'll get the message "Automation Error - Specific Procedure cannot be found". Any suggestions?
TheBaronessAsked:
Who is Participating?
 
Jim P.Connect With a Mentor Commented:
Then it sounds like it is your office install has corrupted.

Just do a complete de-install of the whole office suite.

Then google for "regclean" -- you should come up with a couple hundred hits.  Download it and run it on you machine.

Then do a complete re-install of the Office Suite.

0
 
Jim P.Commented:
Sounds like either a corrupted DB or a corrupted install.

I would suggest importing everything to a new database and then do a compact/repair. If that doesn't work then de-install the whole office suite, do a regclean, then reinstall.
0
 
TheBaronessAuthor Commented:
This is happening on ALL my databases ... so I should (shudder) import them all?

I've never done a regclean ... can you advise?
0
Cloud Class® Course: Amazon Web Services - Basic

Are you thinking about creating an Amazon Web Services account for your business? Not sure where to start? In this course you’ll get an overview of the history of AWS and take a tour of their user interface.

 
TheBaronessAuthor Commented:
Thanks ... it isn't a pretty solution, but it works lol
0
 
Jim P.Commented:
Glad to be of assistance. May all your days get brighter and brighter.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.