• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 575
  • Last Modified:

objectdatasource assembly prefix

Hi All!

HELP!

i m getting a "ambiguous reference" using objectdatasource in web application. To avoid this, the system ask me to apply a "assembly prefix".

how can i do that?

thx in advance.
0
FLUXWIRE
Asked:
FLUXWIRE
  • 2
1 Solution
 
TornadoVCommented:
Can you post your code here?
0
 
FLUXWIREAuthor Commented:
what code? the objectdatasource? ok. but that is not the problem. the code is ok. already works. but i notice that in the availables datasources i got two. one that is in the application dll and another that is in the temporary dll.

the first one is created when i use the IIS as web server and the second when i use the internal web server. How i am using the new model, web application, i suppose that this is a bug. i will report it in the correct forum.

thx for you support.
0
 
TornadoVCommented:
I have another quick suggestion, close your Visual Studio and clean out your VSWebCache folder, it can be found in C:\Documents and Settings\Your_User_Name\VSWebCache\list_of_all_your_projects.  Simply delete everything from there and try to compile and run your app.

One more thing, try to swich your build mode, if you're currently in debug mode then switch to release and vise versa.

I hope this helps.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Cloud Class® Course: SQL Server Core 2016

This course will introduce you to SQL Server Core 2016, as well as teach you about SSMS, data tools, installation, server configuration, using Management Studio, and writing and executing queries.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now