• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 209
  • Last Modified:

Compaq Autoloader failing to work

Greetings.

I have just acquired a second hand Compaq Autoloader Series 4120.

I intend to hook it up to my proliant server 8000.

Just switching on the device shows an error (devise failure). There are flashing green lights at the back near the scsi connector and the error on the autoloader screen is "hardware err 3eh".

Does this mean the device is dead!! or is there something i need to do to get it working.

thanks in anticipation.
0
sunny-j
Asked:
sunny-j
1 Solution
 
dovidmichelCommented:
Start by checking for tapes in the library or in the drive itself. Also try it connected to the computer because that can sometimes make a difference.
0
 
rindiCommented:
Could also be bad termination.
0
 
IPKON_NetworksCommented:
This used to happen (I think it was this code) when you didn't have any SCSI cables connected to a powered on device such as a server. If you are simply turning it on with nothing attached, you would get this message I believe.

Hope this helps (Dubious myself)
Barny
0

Featured Post

Veeam and MySQL: How to Perform Backup & Recovery

MySQL and the MariaDB variant are among the most used databases in Linux environments, and many critical applications support their data on them. Watch this recorded webinar to find out how Veeam Backup & Replication allows you to get consistent backups of MySQL databases.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now