Want to protect your cyber security and still get fast solutions? Ask a secure question today.Go Premium

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 175
  • Last Modified:

Problem with Windows control library

Hi experts,


I made one windows user control library and used in other project .
for first time it works fine but when i reopened the same project is which used the control, that control disappears from the form.
Can you tell me what is the reason for this.
Is there any extra setting for this.
Note: Both project are in C#

Thanks in adance
-Avinash
0
avinash_takale
Asked:
avinash_takale
  • 3
1 Solution
 
PoeticAudioCommented:
This is a bug in VS 2003 IDE. This most often happens when you have the project of the custom control in the same solution as the project you're using the custom control in, but not always. There is actually a patch to fix this problem, unfortunately the patch isn't publicly available, you have to call Microsoft and they will send you a link to download the patch and they will also supply you with the password so you can unzip the patch. We had to do this because our custom controls kept disappearing and the patch from Microsoft fixed everything for us.

For more information see
http://support.microsoft.com/?kbid=842706
0
 
PoeticAudioCommented:
BTW, we didn't experience that exact error message that the link shows, regardless the patch still fixed our problem.
0
 
avinash_takaleAuthor Commented:
hi,

i tried this above link but it doesn't work.
Can you tell me what shall i do other than this.

 
0
 
PoeticAudioCommented:
The link doesn't work, or the patch doesn't work?

I don't know of anything else you can do...
0

Featured Post

Get expert help—faster!

Need expert help—fast? Use the Help Bell for personalized assistance getting answers to your important questions.

  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now