Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
?
Solved

Mail Box Move from 2000 to 2003

Posted on 2006-06-06
5
Medium Priority
?
382 Views
Last Modified: 2010-08-05
I have moved 60+ mailboxesfrom a 2000 Exchange Server to a new 2003 Server running Exchange 2003 I have only a few left, but the ones left are giving me issues.  The Error is:

 <?xml version="1.0" encoding="unicode" ?>
- <taskWizardRun taskName="Move Mailbox" dcName="APOLLO" buildNumber="7638" runningAs="kmitchell@TRICO">
  <timespan startTime="2006-06-06 12:40:09.468" milliseconds="2484" />
- <moveMailbox mixedMode="false" maxBadItems="0">
- <destination>
  <database>/dc=TRICO/cn=Configuration/cn=Services/cn=Microsoft Exchange/cn=TriCo Mfg Corporation/cn=Administrative Groups/cn=First Administrative Group/cn=Servers/cn=MOSES/cn=InformationStore/cn=First Storage Group/cn=Mailbox Store (MOSES)</database>
  </destination>
  </moveMailbox>
  <taskSummary errorCount="1" completedCount="0" warningCount="0" errorCode="0x00000000" />
- <items>
- <item adsPath="Jordan Mendelblatt" class="user">
  <progress code="0" milliseconds="2484">Opening source mailbox.</progress>
- <summary isWarning="false" errorCode="0xc1050000">
  The information store could not be opened. The MAPI provider failed. MAPI 1.0 ID no: 8004011d-0289-00000000
- <details>
- <source>
  <database>/dc=TRICO/cn=Configuration/cn=Services/cn=Microsoft Exchange/cn=TriCo Mfg Corporation/cn=Administrative Groups/cn=First Administrative Group/cn=Servers/cn=APOLLO/cn=InformationStore/cn=First Storage Group/cn=Mailbox Store (APOLLO)</database>
  </source>
  </details>
  </summary>
  </item>
  </items>
  </taskWizardRun>

Now I have run ESEUTIL on the 2000 Store to make sure it was ok, and everything ran fine.  I have checked the permissions on the mail box and I should have full rights as the Domain Admin.  I am at a loss.  Can anyone head me in the right direction?

0
Comment
Question by:Berghammer
3 Comments
 
LVL 9

Expert Comment

by:Exchgen
ID: 16845005
Please paste any event that may be logged in the application logs.

Also check if you have all the mailbox stores mounted in the source server. If the SA mailbox is disconnected or mailbox containing the SA mailbox is dismounted you may face this issue.

Raghu
0
 
LVL 18

Expert Comment

by:amaheshwari
ID: 16845487
0
 
LVL 26

Accepted Solution

by:
Vahik earned 2000 total points
ID: 16845777
0

Featured Post

What does it mean to be "Always On"?

Is your cloud always on? With an Always On cloud you won't have to worry about downtime for maintenance or software application code updates, ensuring that your bottom line isn't affected.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

The main intent of this article is to make you aware of ‘Exchange fail to mount’ error, its effects, causes, and solution.
With so many activities to perform, Exchange administrators are always busy in organizations. If everything, including Exchange Servers, Outlook clients, and Office 365 accounts work without any issues, they can sit and relax. But unfortunately, it…
In this video we show how to create an email address policy in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.:  First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Mail Flow…
The video tutorial explains the basics of the Exchange server Database Availability groups. The components of this video include: 1. Automatic Failover 2. Failover Clustering 3. Active Manager
Suggested Courses

810 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question